fbpx

Cosmelan

OVER COSMELAN

” Stop wishing you had a great skin, just come and get it! ” 

Het is de meest effectieve en veilige behandeling dat speciaal ontwikkeld is tegen hyperpigmentatie.
Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken. Een greep uit deze oorzaken zijn: verstoorde hormoonbalans, huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en zonnebaden zonder zon bescherming (SPF) te gebruiken.

 

COSMELAN BEHANDELING – PIGMENTBEHANDELING
De Cosmelan pigmentbehandeling waarvan onze ervaring is dat dit de beste behandeling is voor het behandelen van pigmentvlekken waaronder melasma (zwangerschapsmasker). Het is een hele intensieve behandeling maar we behalen hiermee wel hele goede resultaten. Het is een complete behandelkuur met het bekende Cosmelan 1 masker. Cosmelan is wereldwijd de nummer 1 in het behandelen van pigmentvlekken.

PIGMENTVLEKKEN

Bijna iedereen krijgt vroeg of laat te maken van pigmentvlek

ken, het is een steeds vaker voorkomend huidprobleem. Het ontstaan van pigmentvlekken kan verschillende oorzaken hebben en zijn vaak moeilijk te behandelen. Met de Cosmelan pigment behandeling bereiken we hele mooie resultaten.

WAT IS EEN COSMELAN BEHANDELING
Cosmelan is een pigmentbehandeling die bestaat uit een Cosmelan masker + Cosmelan producten voor thuis. Het is een kuur om pigmentvlekken te verminderen en het ontstaan daarvan onder controle te krijgen. We brengen we het Cosmelan 1 masker aan in onze Skinclinic. Met het masker op ga je naar huis om het in te laten werken (8 tot 12 uur). Daarna verwijder je het masker zelf, of je mag bij ons terug komen zodat wij het voor je verwijderen. Hierna ga je de huid geruime tijd thuis nabehandelen met de Cosmelan 2 pigment creme en aanvullende producten.

VOOR WIE IS DE BEHANDELING GESCHIKT
iedereen die last heeft van pigmentvlekken
melasma (zwangerschapsmasker)
acne littekens (bruine vlekjes die ontstaan zijn na acne)

HET RESULTAAT
Het resultaat is per persoon verschillend maar pigmentvlekken zullen aanzienlijk verminderen tot zelfs verdwijnen. Meestal zie je dit al binnen 1 maand na de behandeling. Echter is het wel heel belangrijk om dagelijks een goede zonbescherming te blijven gebruiken.

INTENSIEVE BEHANDELING MET ZICHTBARE VERVELLING
De Cosmelan behandeling is een zeer intensieve behandeling waarbij een sterke vervelling zal optreden. Een goede voorbereiding en nabehandeling is daarom noodzakelijk omdat er een nieuwe huid tevoorschijn komt. Ook kan de huid er rood uitzien. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks een goede dagverzorging met UV-bescherming te gebruiken om je nieuwe huid goed te beschermen.

WAARUIT BESTAAT DE COSMELAN BEHANDELING
Het is een complete behandeling inclusief behandelproducten voor thuis om de behandeling te ondersteunen. Zonder deze thuis producten zal niet het gewenste resultaat bereikt worden en zullen wij deze behandeling niet uitvoeren.

behandeling 1 : Intake gesprek en uitleg over de behandeling
behandeling 2 : Voorbereidende behandeling met een peeling
behandeling 3 : Cosmelan 1 masker aanbrengen
thuisverzorgingsproducten : productpakket incl. Cosmelan 2 pigmentcreme
behandeling 5 : controle na 1-2 weken.

WAT ZIT ER IN HET COSMELAN PRODUCTPAKKET VOOR THUIS : TWV: 320 €
Cosmelan 2 : depigmentation cream
Melan Recovery : verzachtende en kalmerende crème.
Melan 130 Pigment Control : gekleurde dagverzorging met een hoge UVA-UVB bescherming.

BEHANDELPRIJS
€ 700,00 voor de pigmentbehandeling + productenpakketje (pigmentbehandeling + voorbereiding + thuisproducten + controle)
Let op, je hebt nog enkele producten & behandelingen nodig om het volledige proces tot een goed eind te brengen.

OPMERKING
Omdat je met het masker op naar huis gaat en dit een okergele-bruine kleur heeft, mag je de auto parkeren bij ons voor het pand. Deze behandeling is ook mogelijk om op zaterdag alleen het masker aanbrengen en dat je hem zelf thuis eraf haalt.

Stappenplan Cosmelan
Afspraak maken