fbpx
1IK BEN INFLUENCER EN ZOU GRAAG EEN SAMENWERKING AANGAAN.
Dat kan, leuk dat je met ons wil samenwerken, stuur gerust een berichtje naar florence@gowiththeflo.be of via whatsapp naar 0474991771
2IK BEN ZELFSTANDIG EN ZOU GRAAG VOOR U KOMEN WERKEN, KAN IK MIJN CV DOORSTUREN?
Leuk dat je met Go with the Flo wil samenwerken, dat mag altijd. Dat kan naar Florence@gowiththeflo.be
3WELKE PRODUCTEN PASSEN HET BESTE BIJ MIJN HUIDCONDITIE?
Omdat elk huidtype anders is, en er voor elk huidtype een ander advies nodig is, raden wij je aan om een afspraak te boeken. In een gesprek wordt een passend product en of behandeling gekozen.
4NA HET GEBRUIK VAN MESOESTETIC PRODUCTEN WORDT MIJN HUID ROOD. IS DIT ERG?
Bloedcirculatie kan behoorlijk gestimuleerd worden door de werkzame ingrediënten in onze lijnen. De huid kan als gevolg er rood uitzien en tintelend aanvoelen, dit is normaal. Als de huid verder niet geïrriteerd aanvoelt kan je de producten gewoon blijven gebruiken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er een ingrediënt in zit waar je minder goed tegen kan of het is een product wat je langzaam moet opbouwen. Mocht de irritatie verergeren, neem dan contact met ons op.
5LASERONTHARING - HOEVEEL SESSIES MOETEN ER GEBEUREN BIJ LASERONTHARING
Je moet bij elke zone steeds rekenen op 6-8 sessies om volledig haarvrij te zijn, dit komt omdat elk haartje in een andere groeifase zit. Als de haartjes nog niet volledig weg zijn na een 8e sessie krijgt u van mij een 9e en indien nog nodig eventueel een 10e beurt gratis.
6LASERONTHARING - BEN IK DAN VOOR HEEL MIJN LEVEN HAARVRIJ?
Wel, dat zou heel leuk zijn. Echter kan het gebeuren dat je na 1-2 jaar plots wat haartjes terug ziet komen, dan raden wij u als klant aan 1-2 sessies per jaar nog eens te doen om dit bij te houden. Dit is steeds van persoon tot persoon en te zien hoe uw leven er uit ziet, dit kan door verschillende oorzaken veranderen zoals zwangerschap, hormoonkuren, ....
Afspraak maken