fbpx

Huidverbetering – Mesoestetic

HUIDVERBETERING MET DE FANTASTISCHE PRODUCTEN VAN MESOESTETIC! 

” Facials are workouts for your skin ” 

Mesoestetic pharma group is reeds 35 jaar producent van een compleet gamma innovatieve, medische afslanking-, anti-aging- én depigmentatieproducten. Dit merk is ontworpen voor klanten van de betere schoonheidssalons, dermatologen, huidtherapeuten en esthetisch artsen.

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic over de nodige medische ISO-normen.

Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt ze uiterst effectieve producten en behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie.

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op Mesoestetic. 

 

Gelaatsverbetering in het schoonheidsinstituut. 

Intresse om uw huid te verbeteren of gewoon preventief gaan werken?

SUPER! Je maakt de beste beslissing!

We hebben meerdere opties, en dat zien we best na een voorafgaand intake gesprek! Want ookal wenst u bijvoorbeeld een peeling of microneedling sessie te doen, als uw huid op dit moment andere noden heeft dan kiezen we best voor een andere optie, bv. een huidverbeterings-verzorging met de luxe producten van het gamma Radiance DNA .. Dat werkt dan heel erg anti-aging.

U kunt mij gerust een berichtje sturen of bellen naar het nummer 0474991771 voor meer info ! 

 

 

 

Afspraak maken