fbpx

Peeling/microneedling

PEELING/MICRONEEDLING

 

Chemische Peelings Mesoestetic
Mesoestetic® presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele peelings. Dankzij verschillende hydrozuren – melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur – hebben zij een exfoliërende actie op de huid.
De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende – doch delicate, techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleert. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

 

 

Micro Needling Mesoestetic
Verhoog de opname van actieve ingrediënten in de diepere huidlagen met 200 tot 1000 maal dankzij M.pen! De nieuwe microneedling pen van Mesoestetic verhoogt de aanmaak van collageen en elastine en vermindert rimpels,expressielijntjes, hyperpigmentatie, (acne)-littekens, striae en cellulitis zichtbaar. Het is de meest veilige, effectieve, professionele micro needling pen (met aanpasbarenaaldlengte) met bewezen klinische werkzaamheid (in vivo getest)!

Afspraak maken